jueves, 25 de marzo de 2010

Avui estrenem Musical!!!

L’ESCOLA ANTAVIANA PRESENTA:

“Hoy no me puedo levantar” és un musical basat en les canços del grup musical “Mecano”.

L’espectacle, que adopta el títol del tema amb el mateix nom contingut al primer LP del grup editat al 1981, tracta de ser un reflexe de 'La Movida Madrileña' un moviment sorgit durant els primers anys dels 80 on es proposava el desenvolupament d’una cultura alternativa a nivell social e ideològic i que es va caracteritzar per iniciar un profund canvi en la forma de vida establerta fins llavors, especialment entre els joves.

El Musical de Mecano de l’escola Antaviana
Feia anys que rondava la idea de portar a terme aquest projecte, però l’arribada del muntatge teatral a la nostra ciutat ens va acabar d’animar.

Els diàlegs de l’obra i el seu argument són tots inèdits, ideats i escrits pels mestres de 6è amb ajuda i propostes dels alumnes. L’obra original no era vàlida per a ser interpretada a una escola.

Hem assajat des del mes de desembre. Vèiem que podia ser un espectacle molt complet i ens hem animat per tal de fer-ho el millor possible.

Tothom ha posat molt esforç, moltes ganes i molta il·lusió. Agraïm, especialment, als nostres coreògrafs (la Thais, la Eli i el Josep), a les mares que ens han fet uns decorats fantàstics, als companys de l’escola i als noIs i noies de 6è perquè ells fan que l’obra rodi.

Argument
El Mario i la Colate són uns amics que viuen al poble. Van a l’institut sense gaires ganes, ja que ells tenen ganes de tocar la seva música i formar un grup de rock.

Arribaran a Barcelona, al barri de Roquetes on coneixeran a molts personatges que els aniràn ajudant a perfilar el seu somni: el Pinxo, la Maria, l’Anselma, les hip-hoperes, els flamenquillos i molts més.

Poc a poc, s’aniràn fent un lloc al barri per tal de complir el seu somni.


Tríptic a:
mecano diptic

5 comentarios:

  1. Como a molado!!
    Pero la última cancion de "Mujer contra mujer", no me a salido bien!
    Hasta e llorado en el vestuario y todo!! :(
    Me da una rábia no haberlo hecho mejor....
    Pero bueno, tengo otra oportunidad el 9 de Abril!
    Tengo muchas ganas..

    Bueno hasta el martes!

    Un besito! ^^

    ResponderEliminar
  2. Ho heu fet increible. Ho has fet molt bé. No t'has de preocupar per això, ha estat molt emocionant!!! (Heu emocionat l'Anselma i l'Anselmo).

    Has plorat de cansament, és lògic; no creguis que t'has equivocat.

    Una abraçada a tots i bones vacances!

    ResponderEliminar
  3. Lucía que divertit!!

    i cuanta gent i havia!!!

    va sortir tot molt bé!!

    adeuu una abraçada...

    ResponderEliminar
  4. Esque me dio mucha rábia, porque despues de tanto tiempo ensayando, salgo allí y me salen un montón de gallos, que aunque no se escucharon yo los noté...
    La verdad es que estaba muy nerviosa, y lo pase mal al principio cantando, pero despues ya me relaje un poquito...

    Tengo muy claro, que como no me e quedado contenta con mi actuación del viernes, el día 9 saldré con muchísimas mas ganas, y me comere el escenario entero!!
    Que se preparen todos para llorar, que llega YAIZA BAUDET LÓPEZ! je,je,je

    Bueno que, me alegro de que esteis contentos Anselmo y Anselma...

    Un besito!
    Hasta el martes 6 ^^

    ResponderEliminar
  5. Yaiza, cantas de maravilla. No te obsesiones que lo hiciste muy bien, ya te lo dije.Yo estaba allí abajo y veros cantar después de tantos ensayos los tres, me emocinaba veros. Ha sido genial. El día 9 lo harás igual de bien

    ResponderEliminar